1595 x hartelijk dank!


Een ongelooflijke dankjewel aan de 2049 kiezers voor de sp.a-lijst in Torhout! En in het bijzonder ook aan de 423 inwoners die mij een voorkeurstem gaven. Na 4 jaar inwoner te zijn van Torhout al de 4e sterkhouder zijn op onze lijst is een hele eer. Dankjewel daarvoor ❤️

Persoonlijk is het jammer dat onze lijst een 16-tal stemmen tekort komt voor een vierde zetel in de gemeenteraad. Anders was ik met de vierde meeste voorkeurstemmen na Martine, Vanessa en Paul ook rechtstreeks verkozen in de gemeenteraad. Maar ik ben er zeker van dat ik mijn engagement voor een sociale en inclusieve stad en maatschappij verder zal kunnen zetten in welke vorm dan ook.

Ook hartelijk dank aan de 1595 inwoners van het district Brugge die hun vertrouwen aan mij gaven voor de provincieraadsverkiezingen! Voor die provinciale lijst kleurden zelfs 573 Torhoutenaren het bolletje naast mij naam. Nog eens dank daarvoor!

Wat het vervolg ook mag zijn van deze verkiezingen. Wij zullen er 200% voor gaan om ons programma rond een sociaal, betaalbaar, duurzaam en warm Torhout en West-Vlaanderen gestalte te geven. En de mensen door daden te overtuigen dat de socialisten de beste garantie zijn voor een sterk, correct en zorgzaam beleid in het algemeen belang. Gisteren, vandaag en morgen.