Groepsaankoop schoolgerief tot 15 juli

Vorig jaar deden meer dan 400 gezinnen mee. Doe mee met de tweede groepsaankoop schoolgerief en spaar een serieus bedrag uit!
Inschrijven kan tot 15 juli ofwel online via www.samensterker.be ofwel door het bestelformulier in mijn brievenbus te steken (Torhout, Oostendestraat 250). Dan kan u op zaterdag 1 september de spullen ophalen in het ABVV-kantoor in de Nieuwstraat of kom ik zoals vorig jaar bij u thuis langs.
Het bestelformulier vindt u hier: https://www.samensterker.be/…/u…/sst-3247-school-neutraalpdf
Of stuur mij een berichtje en ik kom het in uw brievenbus steken.
De deelnemers aan de groepsaankoop kunnen heel wat euro's uitsparen en daar gaat het ons over. Bij het begin van het schooljaar betekent de aankoop van schoolgerief voor heel wat gezinnen immers een serieuze uitgave. Ouders met schoolgaande kinderen weten maar al te goed hoe duur het allemaal is.
Op basis van lijsten ontvangen van verschillende basis- en secundaire scholen, heeft Samen Sterker een selectie gemaakt van de meest gevraagde schoolbenodigdheden, gaande van balpennen, kleurpotloden, stiften tot mappen en passers.
SamenSterker schreef groothandels en leveranciers van schoolmateriaal aan en selecteerde op basis van prijs- en kwaliteitsvergelijking. Samen Sterker onderhandelde zeer lage prijzen voor een vijftigtal basisartikelen. Het onderhandelde financieel voordeel gaat naar de consumenten.
Meer info? Nick Mouton - nick.mouton@gmail.com - 0486/31.81.01 - Oostendestraat 250, 8820 Torhout.