Hart boven Hard Torhout

Sinds vorig jaar telt ook Torhout een afdeling van Hart boven Hard. Hart boven Hard is een partijpolitiek onafhankelijke burgerbeweging die mensen en organisaties samenbrengt, zich zorgen maakt over de besparingen van de Vlaamse en de Belgische regering, zich verzet tegen een al te economische kijk op onze samenleving. Hart boven Hard verdedigt solidariteit, waarde boven winst en zuurstof voor mensen. Hart boven Hard werkt van onderuit en gelooft dat er wél een alternatief is. Het is dan ook een initiatief waar ik graag actief aan meewerk.


Infoavond 1 jaar Hart Boven Hard Torhout op donderdag 20 oktober

Naar aanleiding van 1 jaar werking organiseert Hart Boven Hard Torhout een infoavond. We geven uitleg waar Hart Boven Hard nationaal voor staat, hoe zij een positieve impact willen hebben op de samenleving en overlopen de voorbije activiteiten in Torhout: de Geefmarkt, de wake voor slachtoffers van terrorisme wereldwijd, onze stand op de sociale kerstmarkt tvv dokters van de wereld en ons Benefiet voor vluchtelingenkinderen. Het waren één voor één mooie activiteiten waarmee we hopen positiviteit te injecteren in de samenleving. 

We kijken daarbij ook vooruit en luisteren ook graag naar jullie ideeën. Heb je zin om mee te werken? Wil je beter weten waar Hart Boven Hard voor staat? Wees dan welkom. Afspraak donderdag 20 oktober in café Heidelberg om 20u. 

Briefing tweede editie Geefmarkt op zaterdag 29 oktober

Vrijblijvend kan je aansluitend om 21:00 de briefing voor de Geefmarkt bijwonen die binnenkort voor de tweede keer georganiseerd wordt en dit op 29 oktober. Helpende handen zijn daar nog steeds welkom! Kom dus langs of stuur een bericht naar torhout@hartbovenhard.be. Graag tot dan!