Groepsaankoop elektriciteit en/of gas

400 euro. Dat is wat een gezin gemiddeld extra zal moeten betalen voor zijn elektriciteit. Met dank aan de Vlaamse regering die beloofde dat het met hen beter zou gaan: meer jobs, meer netto over, ... Voorlopig zagen we net het tegenovergestelde.

Met Samen Sterker willen we de mensen wel méér financiële ademruimte geven. Daarom organiseren we regelmatig groepsaankopen voor elektriciteit en/of gas. Tot 3 november kan je je nog vrijblijvend (!) inschrijven voor de volgende groepsaankoop.

Overstappen naar een andere stroomleverancier is gratis en kan zonder rompslomp.

Klik hier om je aan te melden voor de groepsaankoop. Op je laatste afrekening vind je hoeveel je verbruikte. Maar zelfs zonder die gegevens kan je inschrijven.

Je krijgt vrijblijvend een voorstel en je kan dan nog beslissen of je meedoet of niet. Bovendien gaan we voor groene energie. Mooi meegenomen dus voor het milieu.

460.000 gezinnen stapten al over in het verleden. Gemiddeld realiseerden we een besparing van 210 euro.

Heb je vragen of vind je niet de nodige gegevens? Contacteer mij gerust telefonisch of via mail en ik help je graag verder telefonisch, via mail of door even binnen te springen. Want in tegenstelling tot de Vlaamse regering willen wij er alles aan doen om alleenstaanden en gezinnen méér financiële ademruimte te geven in plaats van minder!

Link naar groepsaankoop Samen Sterker