Prettig eindejaar!

2014 was voor ons gezin een bijzonder jaar. De grootste verandering voor ons was toch wel onze verhuis naar Torhout, met een nieuwe thuis voor ons allen en voor de kinderen ook een nieuwe school met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Het was een grote verandering maar het beviel ons allemaal goed. Voor onze jongste telg vonden we gelukkig ook snel een nieuwe crèche waar hij al snel met plezier heenging.

Mijn engagement, zowel politiek als maatschappelijk, zocht en vond nieuwe wegen. In 2015 zal dat zeker nog verder evolueren en verdiepen maar ook op dat vlak was het een jaar van thuiskomen. Thuiskomen in een partij en tussen mensen met ideeën en waarden die gelijk lopen en waar er oprecht aandacht is voor het welzijn van de mensen. Thuiskomen. Beter kan ik het niet omschrijven. Ook maatschappelijk ben ik ondertussen alweer actief in onze nieuwe omgeving. Het is wellicht een microbe die nooit zal verdwijnen.

Professioneel was het voor ons beiden zeker ook een uitdagend jaar, maar dit wel binnen hetzelfde kader. Gelukkig maar, er veranderde al genoeg. Wel ben ik sinds kort weer student en heb ik, als alles vlot verloopt, eind juni weer heel wat nieuwe kennis, inzichten en een postgraduaat social profit en publiek management op zak.

Even druk als 2014 hoeft het voor ons in 2015 niet te worden, maar met al onze engagementen en onze drie kinderen zal het sowieso nooit saai worden, wat we trouwens ook niet zouden willen.

En wat mogen we jullie toewensen? Geluk in jullie relaties met jullie naasten thuis en daarbuiten, voldoening in jullie werk en andere sociale, culturele of maatschappelijke engagementen, zo min mogelijk gezondheidsproblemen, verdriet en pijn, wat meer positivisme, vrede en verdraagzaamheid in ieders naaste omgeving en ook op deze wereldbol, ... Niet alles heb je in handen, maar laat er ons samen werk van maken!

We wensen jullie, jullie familie en vrienden alleszins van ganser harte een liefdevol, gelukkig, gezond, inspirerend en uitdagend 2015